YOGAKURS VÅR 2020

ROLIG DYNAMISK YOGA

Mandager 20.00-21.00 med start 03.februar

En helhetlig yogaserie med sin intensjon om å oppnå bedre helse både fysisk og mentalt. Hver klasse vil gi fokus til en spesifikk stilling eller tema. 

Du kan velge å gå hele, eller en av halvdelene som vist under. Om du velger å gå litt her og der vil du få små drypp av velbehag, går du hele vil du invitere inn mer ro og harmoni i hverdagen. Etter kursstart er det mulig å melde seg på enkeltklassene, om det fremdeles er ledig. Det er begrenset med plasser da jeg liker å tilpasse klassen etter individuelle behov. Alle timer gjøres i et behagelig tempo, og passer for absolutt alle.

Hele kurs går over 12 ganger fra 03.februar til 04.mai. 

fri vinterferie og påskeferie

Du kan også gå kun 6 ganger, velg mellom:

03.februar- 16.mars

23.mars - 04.mai

Hele kurs: 1250,- 

Kun 6 ganger: 720,-

 
download.png

Onsdager 11.00-12.00 med start 05.Februar

MediYoga er en helhetlig og moderene yogaform med tusen år gamle røtter, utviklet spesielt for terapeutisk bruk. Det er enkle og rolige øvelser hvor vi har fokus på pust og konsentrasjon. I tillegg legges det vekt på dyp avspenning og meditasjon. De myke og tilsynelatende enkle øvelsene går i dybden og balanserer hele deg: fysisk, psykisk og emosjonelt. Denne yogaformen passer for alle; fra friske barn til syke eldre. Den passer også for deg som sliter med utmattelse, kroniske smerter eller andre helserelaterte utfordringer som for eksempel redusert fysisk kapasitet.

Det finnes flere publiserte studier om MediYoga og dens positive effekter for blant annet ryggsmerter, stressrelaterte sykdommer, høyt blodtrykk og hjertepasienter.

Hele kurs går over 12 ganger fra 05.februar til 06.mai

fri vinterferie og påskeferie

Du kan også gå kun 6 ganger, velg mellom:

05.februar- 18.mars

25.mars - 06.mai

Hele kurs: 1250,- 

Kun 6 ganger: 720,-

 

KOM NÅR DU VIL!

Kom både mandager, onsdager OG fredager!

Tilsammen 48 klasser å velge mellom

Med dette medlemskapet kan du komme

så ofte du ville ønske, uten å trenge å melde deg på.

Du har din faste plass, på alle klassene helt

fram til sesongslutt 15.juni 2020.

KOM NÅR DU VIL: 2100,-